2016. május 30., hétfő

Masszázsszalon nyitásához kapcsolódó feltételek

Thai masszőröket közvetítünk magyarországi munkahelyekre teljes ügyintézéssel

Thai masszőröket közvetítünk magyarországi munkahelyekre teljes ügyintézéssel. Ez magában foglalja a thaiföldi válogatást, ellenőrzéseket, orvosi papírok, dokumentumok beszerzését, követségi ügyintézéseket. Ezen kívül a kilépéshez szükséges munkaügyi minisztériumi engedélyek beszerzését, illetve utazáskor a repülőtéri teljes körű segítségnyújtást az utazóknak. Önöknek a magyarországi ügyintézésen kívül gyakorlatilag annyi feladat hárul csak , hogy érkezéskor fogadják a masszőröket. Igény szerint női, de férfi munkavállalót is tudunk ajánlani.

Referenciaalbum:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1780871545458461.1073741830.1430100190535600&type=3&uploaded=14


Kapcsolat:

0036 70 6043759

Email: thai.masseurs@gmail.com





















Sziasztok!

Szeretném megtudni, hogy milyen engedélyek, papírok, feltételek szükségesek egy masszázs szalon kialakításához mostanság. Ilyeneket tudok, hogy ÁNTSZ felkeresése stb., de engem részletesebb infok érdekelnének. Helyiség kialakításához mik szükségesek stb. Ha valaki mostanában intézte, akkor segítsen legyen szíves tanácsokkal.

Köszönöm előre is!

Masszázs szalon nyitásával kapcsolatos tudnivalókról ésfeltételekről érdeklődnék. Kizárólag szolgáltatás alapú lesza tevékenység, tehát kereskedelmi termékek árusítása nem lesz.1. Kell-e működési engedély? Ha igen, ennek mi a folyamata és költsége?2. ANTSZ felé van bejelentési kötelezettség? Ha igen, ennek mi afolyamata és költsége?3. Milyen egyéb feltételei vannak a szalon működésének(berendezés, kellékek, felszerelés, stb.) és azt hol találom?4. Kell-e képzettség a masszőzöknek?5. Milyen formában lehetne a masszőzöket alkalmazni (alkalmazottvagy egyéni vállalkozó)?

Sziasztok!
Egy ebben jártas emberr tanácsát kérném! Hol találok arra vonatkozó jogszabályt, hogy mi szükséges az ÁNTSZ szempontjából egy masszőrnek a működéshez, milyen tárgi feltételek. Keresgéltem már a honlapjukon, de nem vezetett eredményre. Olyan valaki kellene, aki mostanában indított ilyenféle válakozást, mert ha jól tudom, a jogszabályok nemrégiben megváltoztak.
Előre is köszönöm!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése